Bedrijfsarrangementen

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het verblijf van medewerkers afkomstig van internationale bedrijven.

 

Zakelijke gasten zijn een belangrijk onderdeel van ons hotel en wij bieden dan ook een totaalpakket voor uw medewerkers!

 

Wij zijn het drie sterren dorps hotel in het centrum van Makkum, waardoor er voor uw medewerkers ook 's avonds meer mogelijkheden zijn.

 

Ons hotel beschikt over de mogelijkheid van een extra vroeg ontbijt,  een gratis te gebruiken poolbiljart,  tafeltennistafel, darts en grote flatscreen voor films en sport!

 

Regelmatig hebben wij gasten van andere bedrijven in huis, waardoor de sfeer goed en gezellig is onder elkaar.

 

Voor bedrijven hanteren wij een speciaal bedrijfstarief, het maakt hierbij niet uit of het om grote dan wel kleinere kamer gaat, het is een eenheidsprijs.

 

Zakelijke gasten hebben bij ons veel inspraak bij de keus van het eten want 5 dagen 'restaurant' eten verveeld als je langer van huis af bent! 

 

Voor zakelijke gasten kunnen wij bijna alles bereiden! Van moeders gehaktbal, stamppot met worst of macaroni tot een heerlijke Thaise curry schotel! Deze maaltijden verschijnen regelmatig op tafel als de gasten dit willen!

 

Lunchpakketten verzorgen wij ook, hierin kunnen gasten zelf het aantal boterhammen en soort beleg aangeven, vers fruit, water, vruchtensap en een hartige versnapering behoren ook in het lunchpakket.

 

Voor een scherpe offerte kunt u ons altijd bellen op 0515-231447 of even een mail sturen naar info@hoteldewaagmakkum.nl

 

Graag verwelkomen wij uw bedrijf en medewerkers voor korte of langere periodes!

 

Hendrik Jongsma

Pinksterweekend wederom gelogeerd in Hotel de Waag,dit i.v.m. de Fiets elfstedentocht. Het was weer top geregeld, lekker geslapen, vriendelijk personeel en het belangrijkst, lekker gegeten met attente en gastvrije bediening! Volgend jaar weer!

Contact

Markt 13
8754 CM Makkum
0515-231447
info@hoteldewaagmakkum.nl