Hotel "De Waag"

 

Welkom in ons gezellige familie hotel!

 

Ons hotel kenmerkt zich door een persoonlijke, gastvrije en nuchtere Friese benadering richting u!

 

Of u nou aan het werk bent, op fietsvakantie of stopt voor een tussenstop, ons team zal er alles aan doen om u het naar uw zin te maken!

 

Onze kamers zijn hedendaags ingericht en ons hotel voldoet aan de Europese 3 sterren accreditatie van Hotelsterren Europa.

 

Faciliteiten op de kamer:

  • - Modern sanitair
  • - Gratis Wifi
  • - Koffie en thee van het huis
  • - Goede, 1 persoons bedden
  • - Flatscreen televisie

 

Kamertypen:

 

Kleine kamer:

Standaardprijs per kamer incl. ontbijt: € 79,50

(excl. toeristenbelasting en heffingen)

De kleine kamers zijn prima voor een overnachting, zijn allemaal ingericht volgens de 3 sterren norm en zijn uiteraard voorzien van eigen modern sanitair. De kleine kamers zijn geschikt voor een kort verblijf, aangezien de leefruimte beperkt doch voldoende is. Echter kunt u altijd uw krantje lezen in onze gezellig bijbehorende pannenkoekenhuis!

 

Middelgrote kamer:

Standaardprijs per kamer incl. ontbijt: € 89,50

(excl. toeristenbelasting en heffingen)

De middelgrote kamers zijn prima voor meerdere overnachtingen, zijn allemaal ingericht volgens de 3 sterren norm en zijn uiteraard voorzien van eigen modern sanitair. De middelgrote kamers zijn geschikt voor een aangenaam verblijf, aangezien er voldoende leefruimte op de kamer zelf aanwezig is. Een lekkere kop koffie smaakt natuurlijk wel altijd lekkerder op het terras in de zon!

 

Grote kamer:

Standaardprijs per kamer incl. ontbijt: € 99,50

(excl. toeristenbelasting en heffingen)

De grote kamers zijn prima voor meerdere overnachtingen, zijn allemaal ingericht volgens de 3 sterren norm en zijn uiteraard voorzien van eigen modern sanitair. De grote kamers zijn geschikt voor een aangenaam verblijf, aangezien er een grote leefruimte met zithoekje is. De grote kamers zijn tevens uit te breiden met een 3e bed op de kamer. Voor een heerlijk half pension diner kunt u aanschuiven in onze gezellige pannenkoekenhuis!

 

 

Hendrik Jongsma

Pinksterweekend wederom gelogeerd in Hotel de Waag,dit i.v.m. de Fiets elfstedentocht. Het was weer top geregeld, lekker geslapen, vriendelijk personeel en het belangrijkst, lekker gegeten met attente en gastvrije bediening! Volgend jaar weer!

Contact

Markt 13
8754 CM Makkum
0515-231447
info@hoteldewaagmakkum.nl